JOB OPENINGS

Bij De Zwarte Doos zijn we altijd op zoek naar het beste voor onze gasten en daar hebben we de beste mensen voor nodig. Hieronder vind je per vacature een uitgebreide omschrijving. Ben jij de collega die wij zoeken? Reageer dan op één van de onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie. We zijn bereikbaar per e-mail en Whatsapp.

Christian Verhoeven
Horecamanager De Zwarte Doos
+31 6 47471710
cafedezwartedoos@vermaatgroep.nl

MEDEWERKER BEDIENING

In ons team is ruimte voor enthousiaste collega’s voor in de bediening. Onder leiding van Christian verzorg jij onze gasten tot in de puntjes. Jij informeert en adviseert over het menu en de dranken. Iedereen is welkom bij De Zwarte Doos, maar alleen het beste is goed genoeg voor onze gasten. Die druk is voor jou een uitdaging, die je met een glimlach aangaat. En kom je bij ons werken, krijg je een startbonus van €250,-.

Over jou:
-Een ongedwongen, relaxte sfeer is waar jij je thuis voelt.
-Heb je barista ervaring? Dikke pre.
-Naast de Nederlandse taal beheers je ook de Engelse taal.
-Gastvrij, proactief en energiek zijn woorden die jou omschrijven.

Mail ons Whatsapp ons

KOK

Hey chef! Wil jij jouw eigen culinaire stempel zetten, een keukenteam aansturen en mensen blij maken met de lekkerste gerechten? Kom tijdens kantoordagen werken tussen 08:30 en 22:00 werken bij deze locatie in Eindhoven. In de weekenden en met feestdagen ben je vrij, hoe lekker is dat! Je verrast de gasten elke dag met creatieve en culinaire gerechten waarbij deze locatie de focus ligt op de lunch. Naast dat je operationeel meedraait ben je verantwoordelijk voor het menu en de inkoop hiervan. Eén ding is zeker; bij ons wordt je gezien en ‘geproefd’, krijg je een sterk en leuk team en groei je op persoonlijk en culinair vlak. Laat jouw recept eens zien! En kom je bij ons werken, krijg je een startbonus van €250,-.

Mail ons Whatsapp ons

FLOORMANAGER

Hey operationeel leidinggevende! Jouw eigen stempel drukken op jouw team en locatie? Kom voor parttime of fulltime bij ons werken tijdens kantoordagen (ma-vrij) en lever een mooie bijdrage aan de totale gastbeleving. Het restaurant is geopend van 08:30 tot 22:00 uur en in de weekenden en met feestdagen ben je altijd vrij. Jij bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de operatie maar ook ondersteun je de horecamanager met lichte administratieve taken. Jij geeft leiding en coacht jouw team. Op deze locatie kun je jezelf zijn, lekker ondernemen, impact maken en professioneel groeien. Jij ziet kansen en benut deze. En kom je bij ons werken? Dan krijg je €250,- startbonus!

Mail ons Whatsapp ons